Skip to content

25Sep

Benvolgudes famílies,

A la Comissió Educació de la Taula Comunitària li fa molta il·lusió presentar-vos la 2a Jornada d’Educació del Coll, un projecte que dóna continuïtat a l’èxit de la 1a Jornada d’Educació i que vol seguir oferint un espai de reflexió, aprenentatge i debat al voltant d’un dels temes que més ens afecta a tots i totes: l’educació.

La Jornada tindrà lloc el dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, des de les 10:30 h fins les 21:30 h, i torna a comptar amb una programació pensada per a tots els públics, on des dels més petits fins als més grans podran gaudir de tallers, xerrades i activitats dinamitzades per entitats i professionals dels diferents àmbits. A més a més, disposarem d’un espai de cafeteria permanent, situat a la quarta planta, on podreu passar l’estona prenent un cafè, petant la xerrada o menjant quelcom durant les pauses. I tot això de franc!

jornadaeducaciocoll.wordpress.com

Aquest és el web al que us heu de dirigir per veure la programació i realitzar les vostres inscripcions. Només cal que decidiu a quines sessions voleu assistir i omplir el formulari que trobareu a la pestanya inscripcions.

Esperem trobar-nos amb tots i totes vosaltres en aquesta 2a Jornada d’Educació del Coll i gaudir plegats d’una perfecte diada educativa.

No us ho perdeu!

octavetacartel-jornadajec-web1

Compartir els nostres entrades

Comparteix aquesta entrada a través de marcadors socials.

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Comentaris

Explica´ns el que penses.

No hi ha comentaris en aquesta entrada.

Trackbacks

Llocs web esmentat la meva entrada.

No hi ha enllaços de referència en aquesta entrada

Afegir un comentari

Ompli el formulari i envieu-lo.