Skip to content

04Jun

En aquesta ocasió us fem arribar el curmetratge “Alike”,  dirigit per Daniel Martínez Lara i Rafa Cano Méndez, guanyadors del premi Goya al Millor Curmetratge d’Animació en 2016. Aquest  ens vol fer reflexionar sobre com el dia a dia i la rutina ens absorbeix i, sense adonar-nos, ens fa perdre la intensitat, el color, la creativitat, la nostra autenticitat…

Clicka per accedir a Alike

Cadascú de nosaltres, desde la nostra tasca diaria i amb petites accions, podem fer que la vida no sigui tan gris, posem color a la vida!! a la nostra i a la de les persones del nostre voltant: infants, joves o adults, perquè les petites accions de cada dia son les que fan o desfan un inici o un final.  L’educació, junt amb la cultura i la música, pot resultar una eina fonamental per fomentar la creativitat, l’esperit crític, la igualtat social i de gènere.

Desitjem que, si us heu llevat amb una tonalitat baixa, aquest curtmetratge us hagi donat una mica d’intensitat al vostre color per a que, junts als qui s’han llevat radiants, poguem pintar el món de totes les tonalitats.

galeano_2

Gaudim de l’educació, la creativitat i la música!! Gaudim de nosaltres mateixos!!

 

 

 

 

 

Compartir els nostres entrades

Comparteix aquesta entrada a través de marcadors socials.

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Comentaris

Explica´ns el que penses.

No hi ha comentaris en aquesta entrada.

Trackbacks

Llocs web esmentat la meva entrada.

No hi ha enllaços de referència en aquesta entrada

Afegir un comentari

Ompli el formulari i envieu-lo.