Skip to content

Memoria 2018-2019

RESUM MEMÒRIA DEL CURS 2018-2019

Hola a tothom!!

De nou comencem un nou curs escolar, desitjant fer balanç de tot allò esdevingut durant el curs anterior. Per a això, us presentem en aquesta memòria un resum de les activitats i actuacions que hem desenvolupat:

Com és habitual, ens seguim reunint tots els primers divendres de cada mes en horari escolar de 15h a 17h, i us convidem a tots a ser partícips en aquestes reunions obertes per a tothom.

També recordar-vos els nostres correus electrònics de contacte: amypaelcoll@gmail.com i info@amypamdcoll.org on podeu enviar sempre les vostres consultes sobre la Amypa i Pàgina Web respectivament.

Aprofitem aquest moment per a agrair com sempre a les Delegad@s la seva dedicació i implicació. Sou part important de la nostra Associació i gràcies a vosaltres mobilitzem a les famílies en totes les activitats.

Continuem treballant en els nostres objectius que ens marquem cada any, com per exemple:

 • Participem i col·laborem en la Comissió de Escola+Sostenible, on treballen conjuntament: professorat, alumnes, representants de les famílies i personal no docent de la nostra escola. Des d’aquesta Comissió, continuem treballant en el projecte de Camins Escolars amb la finalitat d’intentar aconseguir millores viàries en el nostre barri que afectin el recorregut que fan els nostres fills i filles, i la seva autonomia.
 • Continuem amb la nostra Pàgina Web (http://amypamdcoll.org/) on sempre us informem amb imatges i articles de totes les activitats que realitzem.
 • Promovem, organitzem, i coordinem festes i esdeveniments del col·legi, on pares i fills participen s’ho passen bé, sent moments de bona relació entre tots:
  • La Castanyada
  • La festa de Nadal (Xocolatada, Arribada de S.S.M.M els Reis, etc.)
  • La festa de Carnaval
  • La festa de Fi de Curs
 • Continuem coordinant les activitats extraescolars, així com el Casal d’Estiu; amb una sèrie de beques per a les activitats extraescolars esportives, culturals i el Casal d’ Estiu a través de la Fundació del Bàsquet Català.
 • Per quart any consecutiu, participem activament en la Jornada de Portes Obertes organitzada pel Col·legi, oferint informació, audiovisuals, photocall, i tallers per a nens i nenes, amb els quals s’ho van passar molt bé, mentre els seus pares podien visitar les instal·lacions de la nostra escola.
 • Hem participat per segon any en la Marató de TV3 oferint 2 sessions de cinema i crispetes, aportant el nostre granet de sorra per al tema del 2018, “el càncer”.
 • En sintonia amb la sostenibilitat i la protecció mediambiental, dins de la Comissió de Festes i la Comissió de Festes Exterior (Barri), es continua col·laborant amb el reciclatge de materials per a la decoració de les festes de l’escola. A més aquest any, gràcies al treball conjunt de la Comissió de Camins Escolars i de l’Escola, s’ha aconseguit que l’Ajuntament senyalitzi els nostres passos de zebra amb el distintiu verd de Camins Escolars. Durant la Festa de Fi de Curs es va realitzar a més un acte d’inauguració dels camins escolars, així com un taller infantil específic sobre educació viària.
 • Finalment, destacar que la Amypa s’ha embarcat en el projecte de les Polseres Salvavides (http://amypamdcoll.org/pulsera-proyecto-salvavidas-participa/ ) el qual consisteix en la venda d’una polsera per a poder instal·lar un desfibril·lador a l’escola.

Això és part del que hem treballat durant el curs 2018-2019. Esperant que el pròxim curs puguem continuar treballant amb bones finalitats, us saludem i esperem veure-us a tots en la nostra:

   ASSEMBLEA GENERAL

PRÒXIM Divendres 8 DE NOVEMBRE DE 2019

A les 19 hores

US HI ESPEREM A TOTHOM!!!

ASOCIACIÓN DE MADRES Y PADRES DE L’ESCOLA MARE DE DÉU DEL COLL

_______________________________________________________________________

Para visualizar y descargar la memoria en pdf, haz clic en el siguiente enlace:

Resumen memoria del curso 2018-2019