Author Avatar

AFA

0

Share post:

Es prorroga el període de preinscripcions a «L’Estiu és teu!»

L’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família obrirà, el proper 17 de març a les 12 hores del migdia, el període de preinscripcions al programa «L’Estiu és teu!» a través del portal web xanascat.cat/estiuesteu.

El programa, que enguany arriba a la seva vintena edició, ofereix estades per a infants i joves de 5 a 16 anys als albergs de la Xanascat. Les modalitats que es poden escollir per aquestes estades són: idiomes, multiesportives, combinat d’anglès i multiesportives, música, esportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, natura i combinat d’anglès i astronomia.

El període de preinscripcions comença el proper 17 de març a les 12 hores, i finalitza el 8 d’abril a les 10 del matí.

Inici del període de preinscripcions a «L’Estiu és teu! 2014»

El procés de preinscripció, enguany, presenta una novetat destacable: un cop adjudicades les places mitjançant el sorteig públic, els usuaris que hagin quedat en llista d’espera podran autoadjudicar-se les places disponibles directament des del portal de preinscripcions.

Altres novetats importants del programa són els nous torns de 8 dies/7 nits, noves especialitats en la tipologia «Música», nous albergs, etc. Totes les novetats del programa les trobareu en aquest enllaç: NOVETATS.

Tota la informació de les estades, preus, albergs i procés de preinscripció la trobareu al web xanascat.cat/estiuesteu.

Carnestoltes 2014 a l'Escola Mare de Déu del Coll
XERRADES PER A MARES I PARES DE L'ESCOLA