Author Avatar

AFA

0

Share post:

Com ja sabeu, desde l’AMYPA s’esta treballant, dins el marc del projecte CAMINS ESCOLARS, per aconseguir una millora de l’espai urbà que envolta la nostra Escola i que forma part dels camins que utilitzem cada dia per anar i tornar a la mateixa.

Una de les primeres actuacions que hem aconseguit, i que ja haureu vist des de fa un parell de setmanes, és la instal·lació d’una barana a la sortida de P-3 i E.S.O. (Carrer Santuaris). Una mesura, sens dubte, que contribuirà a incrementar la seguretat de les nostres filles i fills.

Poc a poc, i malgrat les retallades, es van fent petits avenços i sembla que les converses i múltiples reunions que l’AMYPA està fent amb l’Ajuntament de Barcelona, comencen a donar el seu fruit. Us mantindrem informats i informades de l’evolució d’aquests temes.

IMG-20140404-WA0009IMG-20140404-WA0010

TREBALL CONJUNT AMyPA+AGENDA21
SANT JORDI I SETMANA CULTURAL 2014