Author Avatar

AFA

0

Share post:

El proper divendres 3 d’octubre, a l’entorn de les 17h, les càmeres i reporteres de BARCELONA TV (Gràcia), vindran a la nostra Escola. El motiu de la visita és fer un reportatge sobre l’evolució del projecte de CAMINS ESCOLARS per a l’Escola Mare de Déu del Coll. Serà una magnífica ocasió per a què la vostra veu, PARES I MARES D’ALUMNES, es pugui donar a conèixer. Expliqueu la vostra opinió respecte de la situació viària que ens trobem cada dia quan venim a l’Escola o marxem cap a casa.

Us convoquem a tots i totes a assistir el divendres 3 d’octubre, a l’entrevista-reportatge de BTV Gràcia, entre les 16:30 i 17:30h de la tarda.

FEM ESCOLTAR LES NOSTRES VEUS. REIVINDIQUEM UNS CAMINS ESCOLARS SEGURS PER ALS NOSTRES FILLS I FILLES!

BTV petit

INICI DEL CURS 2014-2015
L’Escola Mare de Déu del Coll demana un camí escolar