DÓNA “SUPORT” ALS CAMINS ESCOLARS DE MARE DE DÉU DEL COLL

Author Avatar

amypa

0

Compartir:

Hola famílies! Us informem que el projecte de CAMINS ESCOLARS de la nostra Escola l’hem presentat com a proposta al Pla d’Actuació Municipal 2016-2019 (PAM) i al Pla d’Actuació del Districte de Gràcia 2016-2019 (PAD) de l’Ajuntament de Barcelona.

A través de la plataforma online decidim.barcelona us demanem que doneu el vostre suport (heu de registrar-vos i fer click al botó vermell “Donar suport”) a la proposta Camins escolars del Coll i entorns.

Com més suports aconseguim, més probabilitat tindrem que l’Ajuntament inclogui els nostres Camins Escolars al PAD i que per fi es tiri endavant el projecte. Aquest és l’enllaç a la proposta de la pàgina web on podeu “votar”:

https://decidim.barcelona/proposals/camins-escolars-del-coll-i-entorns

La proposta anirà acompanyada d’un document que us facilitarem els propers dies. Aquí podeu consultar la part d’introducció de l’informe: http://www.altermusica.com/CaminsEscolarsCOLLiENTORNS.pdf

MOLTES GRÀCIES PEL VOSTRE SUPORT!!!

titol_camins-escolars

 

 

ACTA REUNIÓN AMYPA FEBRERO 2016
Xerrada per a famílies DIVENDRES 8 ABRIL