Author Avatar

AFA

0

Share post:

NOVA DATA!!!

El proper DIVENDRES 31 DE MARÇ us convidem a la xerrada formativa per pares i mares «El bullying: una responsabilitat de tothom. Taller de prevenció i atenció de la violència entre iguals.» (És la xerrada que es va suspendre el passat mes de gener).

El taller té l’objectiu de proporcionar eines per entendre el fenomen i al mateix temps proporcionar eines clau de prevenció  i intervenció per a la família de la víctima, l’agressor/a i de la resta dels companys i companyes. Quan hi ha bullying, tots y totes tenim molt a fer.

La xerrada serà conduïda per la formadora Joana Bou i tindrà lloc a la Biblioteca de la ESO de la nostra Escola (entrada per C/Santuari), en horari de 15h a 17h.

US HI ESPEREM!!

stop-bullying

ACTA REUNIÓN AMYPA FEBRERO 2017
2 de Abril: DÍA DEL LIBRO INFANTIL y JUVENIL