Author Avatar

AFA

0

Share post:

En aquesta ocasió us fem arribar el curmetratge «Alike»,  dirigit per Daniel Martínez Lara i Rafa Cano Méndez, guanyadors del premi Goya al Millor Curmetratge d’Animació en 2016. Aquest  ens vol fer reflexionar sobre com el dia a dia i la rutina ens absorbeix i, sense adonar-nos, ens fa perdre la intensitat, el color, la creativitat, la nostra autenticitat…

Clicka per accedir a Alike

Cadascú de nosaltres, desde la nostra tasca diaria i amb petites accions, podem fer que la vida no sigui tan gris, posem color a la vida!! a la nostra i a la de les persones del nostre voltant: infants, joves o adults, perquè les petites accions de cada dia son les que fan o desfan un inici o un final.  L’educació, junt amb la cultura i la música, pot resultar una eina fonamental per fomentar la creativitat, l’esperit crític, la igualtat social i de gènere.

Desitjem que, si us heu llevat amb una tonalitat baixa, aquest curtmetratge us hagi donat una mica d’intensitat al vostre color per a que, junts als qui s’han llevat radiants, poguem pintar el món de totes les tonalitats.

galeano_2

Gaudim de l’educació, la creativitat i la música!! Gaudim de nosaltres mateixos!!

 

 

 

 

 

DISSABTE 10 DE JUNY: FESTA FI DE CURS 2016-2017
ACTA REUNIÓN AMYPA MAYO 2017