Author Avatar

AFA

0

Share post:

    logo-ampa-castanyada

Hola a famílies!  Ja ha arribat la tardor i com ja sabeu, el temps de la CASTANYADA.

Us informem que el pròxim dimarts 31 d’octubre a la tarda vindrà a l’escola la nostra entranyable castanyera, que com cada any arriba per a visitar els nostres nens i nenes, carregada d’afecte, simpatia i castanyes calentes per a tothom. Com cada any, la trobada amb la castanyera tindrà lloc al teatre de l’Escola, i està adreçada a alumnes de P3, P4, P5, Primer i Segon de Primària. L’alumnat de Tercer, Quart, Cinquè i Sisè de Primària també podran menjar les delicioses castanyes durant la celebració de la Castanyada.

QUE ELS NOSTRES FILLS I FILLES GAUDEIXIN MOLT DE LA FESTA DE LES CASTANYES!

castanyada_br   img-20171020-wa0007   img-20171024-wa0012

Les decoracions que trobareu aquests dies a l’Escola han estat realitzades per la Comissió de Màrqueting i Decoració de l’AMyPA, amb materials pràcticament 100% reciclats. Continuem en la mateixa línia dels darrers cursos: posem la nostra Escola ben maca, alhora que respectem i protegim el Medi Ambient.

Participem i gaudim de la festa de la Castanyada+Sostenible !!!

ACTA REUNIÓN AMYPA SEPTIEMBRE 2017
La Setmana de la Ciència