Author Avatar

AFA

0

Share post:

Seguint amb la Setmana de la Ciència, ja son moltes les notícies que ens parlen de la preocupació per la falta de vocacions en el àrea (STEM, siglas que reuneixen les areas de cièncias, matemàtiques, tecnologia i ingenieria), a més a més, les estadístiques parlen de que només un 7% de nenes es veuen com a científiques en un futur. Ens diuen que «el sector de les TIC te un índex de creixement arreu i un índex d’atur molt inferior a la resta», «la demanda de profesionals a les TIC no queda satisfeta»… també ens parlen d’empedre accions socials per fomentar activitats extraescolars /Tallers de caire tecnològic, de robòtica i programació ja que representen una eina educativa i motivacional  on poder posar en pràctica els continguts curriculars assolits de manera teòrica, i desenvolupar les competències  lógico-matemàtiques, la capacitat de buscar informació i resoldre problemes, les habilitats socials i de treball en equip (robótica educativa).

No només les notícies parlen de tecnología, robótica o programació sino que cada any hi ha més joguines STEM en els catàlegs i les botigues s’especialitzen en aquest tipus de «joguines».

I nosaltres com a pares i mares, qué fem? Mostrem un video que ens fa reflexionar  https://www.youtube.com/watch?v=GlMjo11MUiw  Igualment, avui dimarts 14 de novembre al programa de «Sense Ficció» de TV3 a les 21:56 exposaran al documental «Treballar després de la crisi» el que anomenen la  4ª Revolució Industrial, el de la inteligència artificial i els robots.

o-lego-women-570

 

 

CONVOCATORIA ASAMBLEA GENERAL AMyPA 2017
"Farinetes Tour"