Author Avatar

AFA

0

Share post:

Us volem fer arribar un article i un video que considerem interessant. L’article parla, a més a més de l’educació emocional, del perqué hi ha infants que es burlen dels altres i si aquest fet és cobsustancial a la infantesa, però sigui per el motiu que sigui, afegueix, que el comportament que vegin en els pares és fonamental, «si volem fills respectuosos, necessitem pares respectuosos». Mentre que el video reflexa el comportament que tenim els adults davant d’un noi que està sent assetjat y davant d’una «hamburguesa assetjada».

Llavors, per combatre el bullying, calen més que paraules? les institucions públiques i privades prodran resoldre el problema totes soles? Les famílies tenim un paper important en aquest cas?

bullying_escolar

 

La AMYPA Mare de Déu del Coll también en Facebook
24/11 Reunió: Jornada Solidària a favor de La Marató