Author Avatar

AFA

0

Share post:

ojos-pensantes

CAMPANYA IN-FORMA’T 2018

Del 29 de gener al 16 de març, torna a la ciutat l“In-forma’t”, un seguit d’activitats gratuïtes destinades a nois i noies que volen descobrir i/o conèixer en detall els estudis no obligatoris que poden cursar.​

Aquest any de nou:  Activitats per a famílies que esdevindran un espai d’informació i assessorament dirigit a les persones que exerceixen el rol de pare, mare o tutor/a, on poden conèixer el sistema educatiu actual i com acompanyar un/a adolescent en el moment de presa de decisions. Recordeu que hi ha places limitades! 

Si tens dubtes sobre si fer un grau o un cicle, o no tens ni idea i vas molt perdut/da i t’envaeix el desànim… Reserva ja la teva plaça a l’“In-forma’t” i avança cap al teu futur acadèmic!

Pren nota de les vies d’accés, el pla d’estudis, les sortides professionals… de les opcions acadèmiques que tens: des de cicles formatius a graus universitaris fins a moltes d’altres alternatives per continuar estudiant.

Per altra banda et convidem a participar en:

  • Tallers variats sobre el Treball de recerca, oratòria, tècniques d’estudi o preparació per enfrontar les PAU; xerrades entorn el BatxiBac (batxillerat francès) i altres estudis fora de Barcelona ciutat, beques d’estudis tecnològics i científics per a noies…
  • Visites a empreses i entitats on “explorar” diferents tipus de professions a què et pots dedicar en l’àmbit de les arts escèniques, l’hoteleria i el turisme, la perruqueria i l’estètica, el Treball social, l’advocacia…

L’“In-forma’t” està organitzat pel Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves i els Punts infoJOVE de Barcelona.

En unes dates en què els i les joves es plantegen quin estudis realitzaran el proper curs, el seu objectiu amb aquesta iniciativa és reforçar la resta d’activitats, serveis i projectes sobre itineraris acadèmics que els ofereixen durant tot l’any: assessoraments personalitzats sobre itineraris d’estudisacompanyament en la presa de decisions acadèmiques,mentoria amb professionals de diferents sectors i orientació “on-line” sobre estudis.

Enguany la campanya compta amb la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona, la Fundació BCN Formació ProfessionalPorta22 – Barcelona Activa, el Centre per a Famílies amb Adolescents, els Punts JIP (“Jove Informa’t i Participa”), els Punts ATE (“Aquí t’escoltem!”), i universitats i centres educatius de Barcelona.

Us esperem!

 

Centre d’Assessorament Acadèmic per a Joves (Espai Jove Boca Nord)

Direcció de Joventut – Ajuntament de Barcelona

C/Agudells, 37-45

Tel. 93 429 93 69

educaciojove@bcn.cat

www.barcelona.cat

https://www.facebook.com/Informat/

ACTA REUNIÓN AMYPA DICIEMBRE 2017
Xerrada per a famílies: GESTIÓ DEL TEMPS. Conciliació familiar (23 de Gener)