Author Avatar

AFA

0

Share post:

estiu-es-teu-2018

La gran estrena!

Un any més, la Generalitat de Catalunya converteix als joves d’entre 5 i 16 anys en els autèntics protagonistes de les seves vacances d’estiu, gràcies a ‘L’Estiu és teu’, on viuran una història de colònies. 

Shhht! Silenci, es roda 

Als albergs de Xanascat, durant set, vuit, nou o deu dies els joves podran aprendre i divertir-se en una de les catorze modalitats classificades en cinc temàtiques: idiomes, esports, arts, noves tecnologies o natura.

Crispetes a punt 

Fiqueu-vos còmodes perquè durant el procés d’inscripcions es realitzaran xerrades informatives on podreu descobrir més a fons les novetats d’aquesta edició.

Sense càsting!

Ni sorteig, ni fases prèvies. Aquest any les colònies de l’Estiu és teu ofereixen fins a 6.500 places a través de la reserva directa, per acollir un gran repartiment de nens i nenes amb ganes de viure unes colònies de premi.

Reserva la teva plaça a partir del 10 d’abril a les 12 del migdia! Per a més informació feu clic aquí.

ACTA REUNIÓN AMYPA MARZO 2018
Reunión informativa de las Becas para el Casal de Verano 2018