Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes famílies,

A la Comissió Educació de la Taula Comunitària li fa molta il·lusió presentar-vos la 2a Jornada d’Educació del Coll, un projecte que dóna continuïtat a l’èxit de la 1a Jornada d’Educació i que vol seguir oferint un espai de reflexió, aprenentatge i debat al voltant d’un dels temes que més ens afecta a tots i totes: l’educació.

La Jornada tindrà lloc el dissabte 29 de setembre al Centre Cívic del Coll-La Bruguera, des de les 10:30 h fins les 21:30 h, i torna a comptar amb una programació pensada per a tots els públics, on des dels més petits fins als més grans podran gaudir de tallers, xerrades i activitats dinamitzades per entitats i professionals dels diferents àmbits. A més a més, disposarem d’un espai de cafeteria permanent, situat a la quarta planta, on podreu passar l’estona prenent un cafè, petant la xerrada o menjant quelcom durant les pauses. I tot això de franc!

jornadaeducaciocoll.wordpress.com

Aquest és el web al que us heu de dirigir per veure la programació i realitzar les vostres inscripcions. Només cal que decidiu a quines sessions voleu assistir i omplir el formulari que trobareu a la pestanya inscripcions.

Esperem trobar-nos amb tots i totes vosaltres en aquesta 2a Jornada d’Educació del Coll i gaudir plegats d’una perfecte diada educativa.

No us ho perdeu!

octavetacartel-jornadajec-web1

Inici del nou curs 2018-2019
ACTA REUNIÓN AMYPA SEPTIEMBRE 2018