Author Avatar

AFA

0

Share post:

Principi d’acord entre veïns del Coll i Districte per eixamplar el coll d’ampolla

El conflicte de mobilitat i seguretat de pas entre el carrer Santuari i el minidistribuïdor que formen els carrers Ceuta, Portell i Tirso, enquistat des de fa una dècada llarga, ha començat a desencallar-se amb el principi d’acord entre el Districte i quatre finques afectades per una expropiació parcial que permetrà eixamplar el coll d’ampolla que es forma en l’accés. Una de les quatre finques és la casa de l’escriptor Joan Sales i Núria Folch, on es va escriure Incerta glòria i es va impulsar l’edició de la majoria d’obres de Mercè Rodoreda.

La negociació ha culminat en les últimes setmanes amb la signatura ja d’alguns dels afectats i el compromís per escrit del Districte que la reforma servirà explícitament per solucionar el coll d’ampolla amb una proposta de pacificació que afavorirà el trànsit de vianants.

Continua llegint la resta de l’article aquí: L’Independent de Gràcia.

titol_camins-escolars

Reunión informativa Casal de Verano el 15/05/2019 a las 17:15 h
ACTA REUNIÓN AMYPA ABRIL 2019