Author Avatar

AFA

0

Share post:

Inici de la votacio final dels pressupostos participatius de Barcelona

Benvolgudes famílies,

Us informem que del 10 al 20 de juny, ambdós inclosos, tindrà lloc la fase final de votació dels projectes dels Pressupostos participatius de Barcelona.

Totes les persones empadronades a la ciutat de 14 anys o més poden votar els projectes d’inversió que s’executaran en cadascun dels 10 districtes de Barcelona en el període 2021-2023.

La votació es digital a través del Decidim.barcelona, si bé s’han previst diversos punts presencials de suport a la votació digital en tots els districtes de la ciutat, que es poden consultar aquí (el Centre Cívic del Coll – La Bruguera és un punt de votació presencial).

Cada persona pot votar els projectes de, com a màxim, 2 districtes de la ciutat: el districte en el qual està empadronada i un altre districte a escollir lliurement. En cas de votar només a un districte, podrà escollir si opta pel districte d’empadronament o per un altre districte.

En cada districte, es poden votar tants projectes com es consideri oportú, a partir d’un mínim de 2 projectes, i fins a exhaurir el total del pressupost assignat al districte. Tot i això, per emetre el vot no és necessari esgotar tota la dotació pressupostària assignada.

Recordeu VOTAR el projecte més important i vinculat als nostres

CAMINS ESCOLARS (Reformem el carrer Ceuta – eliminació del coll d’ampolla):

https://www.decidim.barcelona/processes/PressupostosParticipatius/f/4517/budgets/7/projects/184?locale=ca

ACTA REUNIÓN AMYPA ABRIL 2019
PULSERA PROYECTO SALVAVIDAS ¡PARTICIPA!