Author Avatar

AFA

0

Share post:

Estimades famílies,

Des de l’AMPA ens dirigim a vosaltres per a proposar-vos participar en una campanya solidària, promoguda pel Projecte Salvavides, que té per objectiu que el centre es converteixi en Espai Cardioprotegit amb la instal·lació d’un desfibril·lador semiautomàtic i la formació del personal per a l’abordatge d’una sèrie de trastorns com la parada cardio-respiratòria, asfíxia i ofegaments.

L’existència de desfibril·ladors semiautomàtics per a personal no sanitari en llocs públics, així com la formació en les tècniques bàsiques de respiració cardiopulmonar, aconsegueixen salvar a un elevat percentatge de personatges que sofreixen una aturada cardíaca doncs, per a això, cal actuar ràpid i el desfibril·lador ha d’arribar en els primers 4 minuts, temps insuficient perquè acudeixin els serveis d’emergències.

Opinem que un desfibril·lador no és un aparell més per al centre educatiu, ja que els beneficiaris són l’alumnat, el professorat, el personal laboral i, en general, totes les persones que acudeixen al centre diàriament.

Per a aconseguir aquest objectiu us demanem la vostra participació activa, col·laborant en la compra de polseres amb les quals finançar el projecte, ja que si cada alumne es fa càrrec de 2/4 unitats, bé sigui quedant-les-hi o venent-les a familiars, amics i veïns, entre tots aconseguirem vendre la quantitat d’unitats necessàries amb les quals obtenir un desfibril·lador d’última generació, la vitrina i retolació, i la formació.

Podeu obtenir les polseres al preu de 3€, en la secretaria del col·legi, en els esdeveniments que organitza l’AMPA i a les botigues del barri de l’Associació Coll Amunt. Mai 3 euros van ser tan valuosos!

Agraint per endavant la vostra col·laboració, rebeu una cordial salutació!

Podeu descarregar aquesta notícia fent clic aquí: Projecte Polseres Salvavides

foto-desfibrilador

Estimadas familias,

Desde el AMPA nos dirigimos a vosotros para proponeros participar en una campaña solidaria, promovida por el Proyecto Salvavidas, que tiene por objetivo que el centro se convierta en Espacio Cardioprotegido con la instalación de un desfibrilador semiautomático y la formación del personal para el abordaje de una serie de trastornos como la parada cardiorrespiratoria, asfixia y ahogamientos.

La existencia de desfibriladores semiautomáticos para personal no sanitario en lugares públicos, así como la formación en las técnicas básicas de respiración cardiopulmonar, consiguen salvar a un elevado porcentaje de personajes que sufren un paro cardíaco pues, para ello, hay que actuar rápido y el desfibrilador debe llegar en los primeros 4 minutos, tiempo insuficiente para que acudan los servicios de emergencias.

Opinamos que un desfibrilador no es un aparato más para el centro educativo, ya que los beneficiarios son el alumnado, el profesorado, el personal laboral y, en general, todas las personas que acuden al centro a diario.

Para conseguir este objetivo os pedimos vuestra participación activa, colaborando en la compra de pulseras con las que financiar el proyecto, ya que si cada alumno se hace cargo de 2/4 unidades, bien sea quedándoselas o vendiéndolas a familiares, amigos y vecinos, entre todos conseguiremos vender la cantidad de unidades necesarias con las que obtener un desfibrilador de última generación, la vitrina y cartelería, y la formación.

Podéis obtener las pulseras al precio de 3€, en la secretaría del colegio, en los eventos que organiza el AMPA y en las tiendas del barrio de la Asociación Coll Amunt.  ¡Nunca 3 euros fueron tan valiosos!

Agradeciendo de antemano vuestra colaboración, ¡recibid un cordial saludo!

 

Inici de la votacio final dels pressupostos participatius de Barcelona
15 de Juny 2019: FESTA FI DE CURS Escola Mare de Déu del Coll