Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes i benvolguts,

Davant l’actual crisi sanitària, us convidem a assistir a la conferència Sostenim el curs sense por i amb il·lusió?!, a càrrec de M. Helena  Tolosa, mestra, logopeda, psicopedagoga i experta en assessorament familiar, personal i d’adolescents.

Reflexionarem sobre com estem, què pensem d’allò que està passant, de les incerteses que genera aquesta pandèmia i de com ho gestionem emocionalment nosaltres mateixos i de cara a l’acompanyament dels nostres fills i filles.

La sesió tindrà lloc el proper dissabte, dia 12 de desembre, a les 10 h. del matí, a través de la plataforma virtual Zoom. És gratuït per a les AMPAs federades a la CCAPAC, si bé cal confirmar l’assistència a través d’aquest enllaç.

Esperant que sigui del vostre interès, rebeu una salutació ben cordial.

Ben cordialment,

Albert Alegre

President de la CCAPAC

#StopLeyCelaá. Més lliures, Més plurals, Més iguals
ACTIVITATS SOLIDÀRIES "MARATÓ 2020" AFA i Escola Mare de Déu del Coll