Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes famílies,

Des del Programa Família-Escola – Acció Compartida (FEAC), us convidem al webinar (xerrada) adreçat a l’etapa adolescent (ESO/Batxillerat/CF) i que porta per títol Com tractar amb adolescents confinats i desconfinats, a càrrec de Juanjo Fernández, escriptor, articulista, conferenciant i visual thinker. És consultor pedagògic i imparteix activitats de formació i motivació i xerrades adreçades a famílies, escoles i empreses sobre temes educatius i motivacionals ben diversos.

Els i les adolescents es van trobar confinats un temps llarg l’any passat, i aquest curs alguns també intermitentment si la seva classe ha estat confinada o si han fet classe a distància a Batxillerat. Així, s’han vist forçats a una convivència familiar més intensa i a la feina escolar a distància.

En aquest webinar recordarem característiques importants de l’adolescència i proposarem estratègies i «manaments» per facilitar la convivència a casa i en l’àmbit escolar, ja sigui presencial… o virtual!

Adreçat a pares i mares amb fills a l’ESO i Batxillerat, serà conduït per Juanjo Fernández.

Us hi podeu inscriure aquí.

Esperem que sigui del vostre interès!

webinar-11marc

 

FILL/A S'ACABA L'ESO, I ARA QUÈ FEM?
CAMINS ESCOLARS: Recollida de suports eliminació coll d'ampolla (decidim.barcelona)