Author Avatar

AFA

0

Share post:

Google ja ha obert el termini per inscriure’s en la Google Science Fair. L’objectiu d’aquest concurs online és trobar a la nova generació de científics/científiques i enginyers/enginyeres entre joves de 13 a 18 anys.

Els i les estudiants entre 13 i 18 anys poden participar en la tercera edició de la Google Science Fair. Aquest concurs científic online premiarà les idees de “la nova generació de persones científiques i enginyeres amb ganes de canviar el món”, segons resa el seu eslògan. I per animar al jovent, l’organització recorda que Louis Braille va revolucionar el món de les persones invidents creant un alfabet per a cecs als 16 anys, o que Grahan Bell va començar a experimentar amb el so als 19 per acabar inventant el telèfon.

Més informació: Aprendemas.com

CARNESTOLTES 2013
11 de febrer: Dia de Lliure disposició de l'Escola