AFA Escola Mare de Déu del Coll

Presentació

L’AFA (anterior Amypa) és l’Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola que està formada per totes les famílies i està representada per una Junta formada per persones que mantenen algun càrrec de responsabilitat i es reuneixen mensualment. L’Associació manté contacte de forma continuada amb els delegats de les diferents classes per tant de comunicar-se i fer arribar tots els suggeriments, idees, queixes o circumstàncies que els transmetin les famílies de cada classe en tot moment.

En aquestes reunions mensuals hi estan convidats qualsevol persona que tingui alguna cosa que transmetre a la Junta, els delegats de cada classe, així com son convidats en ocasions representants de la direcció administrativa i/o pedagògica de l’escola.

Tant mateix comentar que L’Afa col·labora en totes les festes que es celebren en la nostra escola. Així com financem i gestionem completament la festa de final de curs amb ajuda del centre escolar i professorat, participem activament en la festa de Nadal i en la resta d’activitats i celebracions escolars. Per acabar cada curs celebrem tots junts la jornada del Dinar Familiar amb la presència de totes les famílies que volen gaudir d’un bon dia de sol, aigua i on profunditzem el contacte entre totes les famílies de la nostra escola.

Els dies de reunió son cada primer divendres o dijous del mes, en ocasions puntuals afegim alguna reunió extraordinària per acabar assumptes pendents.

Per qualsevol suggeriment o consulta podeu adreçar-vos al nostre correu electrònic següent:

 amypaelcoll@gmail.com