AFA Escola Mare de Déu del Coll

Camins Escolars

L’objectiu principal del CAMÍ ESCOLAR és que els nois i les noies de la ciutat guanyin autonomia personal i qualitat de vida mentre van i vénen sols a l’escola, passegen pel parc, van al casal o a fer esport…, promovent alhora un compromís de participació de la comunitat.

Per aconseguir aquesta finalitat és necessari incidir tant en la població infantil com en l’adulta, per això cal generar actuacions que contribueixin al replantejament d’actituds per ambdues parts: els nois i les noies han de poder experimentar i aprendre a valorar els riscos mentre la comunitat, entesa com a ciutadania organitzada o no, ha de contribuir a posar les condicions de viabilitat.

Durant el curs 2012-13 es van elaborar unes enquestes sobre el camí (trajecte, punts negre, mancances, etc.) que feu servir totes les famílies de l’Escola Mare de Déu del Coll. Gràcies per la vostra col·laboració en aquest primer pas del projecte. Si voleu conèixer el resultat de les mateixes, envieu-nos un correu electrònic a l’adreça info@amypamdcoll.org i us en farem cinc cèntims. També trobareu l’enllaç al final de la pàgina des d’on podreu descarregar el pdf.

Actualment hi ha molts pocs pares i mares de l’AMYPA implicats en el desenvolupament del projecte de CAMINS ESCOLARS per a la nostra Escola. Totes aquelles persones que vulguin donar un cop de mà en aquest important projecte, seran benvingudes. Com més representativitat i força tinguem les famílies, serà més fàcil aconseguir que l’Ajuntament de Barcelona assigni els recursos necessaris per a tirar endavant els nostres CAMINS ESCOLARS.

ANIMEU-VOS!!!

Per descarregar i llegir l’informe resultant de les enquestes, feu clic en el següent enllaç:

Informe CAMINS ESCOLARS MDColl