Author Avatar

AFA

0

Share post:

El passat dilluns 11 de novembre es va celebrar a la nostra escola una reunió informativa sobre el projecte de CAMINS ESCOLARS. Representants dels Serveis Tècnics, tècnics del Districte de Gràcia, i de la Guàrdia Urbana de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb dues representants de l’IMEB, ens van explicar les conclusions a les que han arribat respecte de l’informe que vam presentar des de la nostra AMYPA.

En general, les peticions de millora de l’espia urbà que afecten a eixamplament de voreres i pacificació del trànsit rodat al voltant de la nostra escola han estat desestimades, en principi, per manca de competència (del Districte de Gràcia), o per dificultat tècnica.

Malgrat les reticències de Serveis Tècnics a la modificació del terreny, es va acordar estudiar amb Mobilitat la possibilitat de fer modificacions que millorin la situació de caos que sovint es genera a les entrades i sortides (9h i 17h) de la nostra Escola.

La Guàrdia Urbana ens va oferir la possibilitat de sol·licitar «protecció escolar«, consistent en la presència de dos agents que regulin el trànsit de vehicles al carrer Santuari i al carrer Tirso. Des de l’Amypa vam dir que sí, i com heu pogut observar aquests dies, un parell d’agents estan actuant per tal d’evitar situacions d’embussos i perill per a les nostres famílies i per a totes les persones que coincideixen en els nostres camins escolars.

Reunió ASSEMBLEA GENERAL 8 NOVEMBRE
LA NOSTRA ESCOLA A LA TELE!