Author Avatar

AFA

0

Share post:

Hola famílies,

Us informem que el projecte d’instal·lació de l’antena de telefonia mòbil al carrer Fastenrath 176 encara no s’ha aturat. El veïnat del Carmel continua les mobilitzacions i actuacions per tal d’impedir la instal·lació d’aquesta antena la qual, us recordem, estaria ubicada a una alçada inferior a la de molts edificis de l’entorn i a més al mig del nostre Camí Escolar més concorregut.

Des de l’Amypa ja sabeu que estem donant suport, a través d’un manifest que ja hem presentat a la Regidora del Districte d’Horta-Guinardó, al Síndic de Greuges de Catalunya, i a la Síndica de Greuges de la ciutat de Barcelona.

Ara us volem convocar a la Concentració davant de l’edifici afectat, el pròxim DIVENDRES 20 DE FEBRER, a les 20h. Porteu les vostres cassoles, xiulets, i botzines, per tal que tota Barcelona s’assabenti que al Carmel no volem que es jugui amb la salut de les persones que hi vivim.

Cartel concentraciones color

CARNESTOLTES 2015
ACTA REUNIÓN AMYPA DICIEMBRE-2014