Author Avatar

AFA

0

Share post:

Ep!! No us oblideu!!

Un any més arriben les representacions: els Poemes i les Nadales que els nostres fills i filles ens recitaran amb molta il·lusió fruit d’un treball realitzat amb gran esforç i, també, arriba la Xocolatada Solidària a favor de la Fundación Concordia.

La Fundación Concordia és una organització sense ànim de lucre creada pels Missioners dels Sagrats Cors de Jesús i María. La seva finalitat és aconseguir un desenvolupament integral de les poblacions més desfavorides on està present la Congregació.  Amb el nostre granet de sorra poder contribuir en proyectes de creació de camps de culltiu, entrega de medicaments o beques d’estudi en països com Cuba, Camerun, Republica Dominicana…

Més info: http://fundacionconcordia.org/proyectos/

Us hi esperem!!

 

MARATÓ 2018: MOLTES GRÀCIES!!
ACTA REUNIÓN AMYPA NOVIEMBRE 2018