Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes famílies,

El pròxim dilluns 14 de setembre encetem el nou curs escolar 2020/ 2021, per això US VOLEM DONAR LA BENVINGUDA a totes i tots i, molt especialment, a aquelles famílies que s’incorporen aquest curs a l’escola.

Aquest serà, sens dubte, el més peculiar de tots els inicis de curs hem viscut fins ara. Educació, Salut, Prevenció i Responsabilitat, han de conviure amb força i continuïtat entre totes les persones que formem part de la comunitat educativa.

Des de la Junta de l’AFA us desitgem un bon curs i esperem que aquesta situació de pandèmia mundial acabi com més aviat millor. Us animem que continueu implicant-vos en l’educació dels vostres fills i filles, que, ara més que mai, és un bé comú pel qual val la pena que treballem totes i tots junts.

MOLT BON CURS 2020/ 2021!!!

vuelta-cole-2020

CASAL D'ESTIU Mare de Déu del Coll 2020
ACTA REUNIÓN AFA MARZO 2020