Author Avatar

AFA

0

Share post:

Hola a tothom, s’ acosta ja la diada de Sant Jordi i els nostres fills i filles ho celebraran dins de la setmana cultural (del 22 al 26 d’abril 2013) mitjançant varies activitats, però el 23 de abril, és un dia de celebració per a tothom, pares, mares, fills i filles.

Per si no ho recordeu… tot comença amb un conte, que fa anys i anys que s’explicava en aquell poblet que hi havia al costat d’un castell molt gran, on hi havia un Rei, una Reina i també una Princesa molt maca, però recordeu que també hi vivia un drac molt gros, que sempre volava per sobre del poble i espantava a tothom. El drac era de color verd, treia foc per la boca i fum pel nas, tothom li tenia por. Un dia va arribar el cavaller Sant Jordi i va matar el drac, de la sang del drac, en va sortir una rosa. I Sant Jordi va donar la rosa a la princesa. A partir d’aquell dia, ningú ja no va tenir por!

Que tingueu totes i tots una bona diada!!!

CAMÍ ESCOLAR Mare de Déu del Coll: petits avenços
DVD del Festival Nadalenc