Author Avatar

AFA

0

Share post:

Un any més, hem celebrat el Carnaval a la nostra escola.

Ja teniu disponibles per veure les fotografies de la festa del passat 28 de febrer. A més dels vostres fills i filles disfressats, podreu veure les decoracions i guarniments que vam preparar al teatre i sala polivalent de l’escola.

Gràcies a la magnífica feina de mares, pares, professorat i membres de l’AMyPA, la festa de CARNESTOLTES ha estat tot un èxit. Les nenes i nens d’Infantil (P3, P4, P5), van gaudir guapíssimes i guapíssims amb les disfresses elaborades amb l’ajut de les profes i l’Amypa. L’alumnat de Primària s’ho va passar d’allò més bé al teatre. I l’ESO va gaudir, com cada any, de la seva festa a la Sala Polivalent.

Visca Carnestoltes!

carnestoltes

 

 

 

Inici del segon trimestre del curs
L'ESTIU ÉS TEU! 2014