Author Avatar

AFA

1

Share post:

Atenció famílies,

A l’edifici d’habitatges situat entre els carrers Fastenrath núm. 176 / Hortal núm. 35, es vol instal·lar una antena de telefonia mòbil.

imagen antenas

Aquesta futura antena estarà situada a escassos 150 metres de la nostra Escola, la qual cosa ens perjudicarà, tant a alumnes com a professorat, per una exposició d’un promig de 1.300 hores l’any a la radiació NOCIVA, que sumen a l’entorn de 17.000 hores de radiació NOCIVA durant tota l’edat escolar.

A més, la ubicació de la presumpta futura antena es troba al mig dels Camins Escolars més utilitzats diàriament pel nostre alumnat i famílies. No té cap ni peus que l’Ajuntament permeti la instal·lació d’aquesta antena al bell mig del camí escolar.

Des de l’Amypa ens hem manifestat EN CONTRA de la instal·lació d’aquesta antena, i us agraïm el suport, col·laboració, i adhesió al següent manifest:

Manifest Amypa contra antena

Com ja sabeu, s’estan recollint signatures per a la NO instal·lació de l’antena, es fan cassolades, manifestacions, i s’han obert pàgina al Facebook i perfil al Twitter:

logo facebook     www.facebook.com/pages/No-a-la-antena-del-carmelo

twitter-logo 

@NoAntenaCarmel        http://twitter.com/NOAntenaCarmel

NO A L’ANTENA DE TELEFONIA DE FASTENRATH 176 !!!! 

cartel antena

 

MERCADILLO NAVIDEÑO
ADHESIONS AL MANIFEST CONTRA LA ANTENA