Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes famílies,

Tot seguit us facilitem la informació i els arxius relatius a la Fundació del Bàsquet Català per la realització del Casal d’Estiu 2021.

Després d’un any d’incerteses, restriccions i canvis, la Fundació del Bàsquet Català torna a engegar el Casal d’Estiu a l’Escola Mare de Déu del Coll amb més força que mai!

Portem un any convivint i adaptant-nos a la nova normalitat i volem que l’Escola, les famílies i sobretot els nens i nenes gaudeixin d’un estiu com es mereixen.

Estem preparant un casal amb una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes que penjaran d’un fil conductor com és el dels Jocs Olímpics. A més, introduirem l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

Per altra banda, sempre i quan les condicions ho permetin, realitzarem les sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquarium, etc).

Com a novetat, també hem plantejat un Casal Jove pels nois i noies de l’ESO, el qual tindrà un horari més reduït (de 9:00h a 14:00h o 15:00h) on la idea és que facin una sortida cada matí atenent-nos als seus interessos i implicant-los en la decisió d’alguna de les propostes setmanals. S’ho passaran molt bé, coneixeran gent nova i es mouran en un entorn saludable!

Us convidem a entrar a la pàgina web de l’escola https://www.marededeudelcoll.cat o de la Fundació del Bàsquet https://campus.basquetcatala.cat on trobareu tota la informació actualitzada dels casals, documentació rellevant, beques i des d’on podreu tramitar la inscripció online a partir del 24 d’abril.

Com sabeu, és un casal homologat per l’Ajuntament de Barcelona i per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda.

Des de l’estiu passat, els ajuts econòmics es presenten telemàticament.

Tan bon punt l’Ajuntament ens faciliti la informació de les beques, us enviarem des de la Fundació del Bàsquet el link amb un tutorial per ajudar-vos en el procés. A més, la coordinadora Núria Madurell estarà presencialment a l’Escola per donar suport a totes les famílies que ho necessiteu.

La trobareu a l’entrada de secretaria durant el període de sol·licitud de beques (Del 24 d’abril al 21 de maig) en l’horari:

Dilluns de 17h a 18h

Dijous de 9h a 10h

Serà imprescindible enviar un correu a mdcoll.fbc@gmail.com demanant cita prèvia.

Per últim, informar-vos que si finalment no es poguessin dur a terme els Casals, es retornaria la totalitat de l’import pagat.

Qualsevol dubte, podeu adreçar-vos al correu mdcoll.fbc@gmail.com o fundacio@basquetcatala.cat

Us hi esperem!!!

FULL D’INSCRIPCIÓ al casal d’estiu: fes clic aquí.

Informació BEQUES i AJUTS econòmics: fes clic aquí.

Informació Casal d’ESTIU JOVE: fes clic aquí.

logo-amypa-casal-estiu

CAMINS ESCOLARS: Recollida de suports eliminació coll d'ampolla (decidim.barcelona)
Webinar FEAC: Pares i Mares de P5, P4 i P3... sense estrès!