Author Avatar

AFA

0

Share post:

casal nens aigua

Des de l’AMyPA i en col·laboració amb la nostra Escola Mare de Déu del Coll, us informem que el proper dia 25 de març de 2015 a les 17h tindrà lloc a la Biblioteca de la nostra escola, la reunió informativa referent al funcionament i organització del Casal d’estiu 2015

Totes aquelles famílies que estiguin interessades us recomanem assistir, doncs serà el moment de realitzar preguntes i aclarir els dubtes que pugueu tenir amb el representant de la Fundació del Bàsquet Català.

Recordeu que aquest any 2015 l’Amypa per mediació de la Fundació del Bàsquet Català ha tramitat l’homologació del casal d’estiu per a que el major nombre de famílies pugui acollir-se a les beques, reduint-se considerablement l’import del casal que heu vist a la nostra pàgina web.

Seria recomanable que poguéssiu assistir a la reunió informativa sense els vostres fills i filles. Per a les famílies que no puguin organitzar-se per deixar als seus fills amb algun familiar, l’escola tindrà preparada un aula, per entretenir als nens i nenes fins al moment que acabi la reunió informativa.

Per visualitzar i descarregar el díptic informatiu, feu clic en el següent enllaç: Díptic informatiu CASAL

Per visualitzar i descarregar el full d’inscripció, feu clic en el següent enllaç: Full inscripció CASAL

Per qualsevol dubte, pregunta o aclariment, podeu posar-vos en contacte amb l’AMyPA al correu electrònic info@amypamdcoll.org

 

NOTA: Us informem que també podeu assistir a la sessió informativa sobre els ajuts de la campanya de vacances d’estiu 2015 de l’Ajuntament de Barcelona. Aquesta reunió tindrà lloc el mateix dimecres 25 de març de 12:00 a 14:00 h. a la sala d’actes de la seu del Districte de Gràcia, pl. de la Vila, 2. Si penseu assistir, envieu-nos si us plau un correu a info@amypamdcoll.org per a que us reservem lloc. Gràcies!

 

SESIÓN FORMATIVA SOBRE EL USO RESPONSABLE DE LOS DISPOSITIVOS MÓVILES
Programació activitats CASAL d'ESTIU / ESPORTIU 2015 i forma d'inscripció