Author Avatar

AFA

0

Share post:

Vuelta-al-cole
Hola famílies!!!
Amb motiu de l’inici del curs 2015-2016 el proper dilluns 14 de setembre us volem donar la benvinguda i molt especialment a aquelles famílies que s’incorporen aquest curs a l’Escola i, en conseqüència,  passeu a formar part com a membres de l’AMIPA.
L’objectiu principal de l’AMIPA és ser part activa en l’educació dels nostres fills i filles, col·laborant amb l’Escola per tal d’assolir els millors resultats en l’educació i el creixement personal. Una manera d’assolir aquest objectiu és que participem tots i totes. Si voleu conèixer tot el que es mou gràcies a la força de l’AMIPA veieu l’apartat “Què fem?”. Esperem que us animeu a participar de forma activa en la nostra AMIPA!!
També podeu participar fent arribar els vostres comentaris, propostes, suggeriments, col·laboracions o queixes a la delegada de cada classe que és la figura que és manté com a nexe d’unió entre les famílies i l’AMIPA per tal de tenir una comunicació fluida i de forma continuada. En les reunions periòdiques que es mantenen els primers divendres o dijous de cada mes, les exposaran a l’AMIPA. A aquestes reunions hi està convidada qualsevol persona sòcia (al corrent de pagaments), a més a més, de les delegades de classe i de la junta de l’AMIPA,  així com, en ocasions, són convidats representants de la direcció administrativa i/o pedagògica de l’escola.
Aprofitem doncs per animar-vos a escollir la persona que us representarà durant aquest curs escolar en les reunions informatives d’inici de curs amb els tutors/tutores. És necessari un delegat o delegada de cada classe per a cadascun dels cursos, des de P3 fins a 4art de l’ESO.
Engega el nou curs, torna la rutina, i l’AMIPA enceta un nou any amb il·lusió, ganes i força. Cada dia, de mica en mica, construïm escola i un trosset de mon més agradable.
Bon curs 2015-2016!!!
JA HEM ACABAT EL CURS 2014-2015
Projecte de SOCIALITZACIÓ de LLIBRES DE TEXT