Skip to content

05Nov

La Setmana de la Ciència arrencarà el pròxim divendres 10 de novembre fins el dia 19 amb una gran diversitat d’activitats, tallers, conferències i exposicions que es podrán gaudir en família. A Catalunya, l’entitat que coordina totes aquestes activitats és la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació junt amb la Generalitat de Catalunya. L’objectiu és apropar la ciència o el coneixement científic a tots els públics, principalment als joves, per a despertar o estimular futures vocacions científiques. Una de les activitats més destacades que es celebra aquest any és el “Dia de la Ciència a les Escoles”. Cal afeguir que aquest any, el fil conductor és el Turisme sostenible i participaran tant entitats públiques com privades.

Només proposar-vos que el dissabte dia 11 de novembre, podeu gaudir de la Fira de la Ciència en Familia al Centre Cívic del Guinardo on es presentaran diferents experiències científiques creades per i per a familias amb infants de 3 a 8 anys o, el dissabte 18 de novembre, participar en un taller de robótica a Abaccus. Ei!!! I per els més grans… què tal un RoomEscape: Guardians de la Història al Museu del Gas?

Per obtenir més informació o veure l’agenda completa de les activitats de la Setmana de la Ciència cliqueu aquí i doneu-li una ullada al passaport científic, podeu guanyar regals científics!!

Compartir els nostres entrades

Comparteix aquesta entrada a través de marcadors socials.

  • Delicious
  • Digg
  • Newsvine
  • RSS
  • StumbleUpon
  • Technorati

Comentaris

Explica´ns el que penses.

No hi ha comentaris en aquesta entrada.

Trackbacks

Llocs web esmentat la meva entrada.

No hi ha enllaços de referència en aquesta entrada

Afegir un comentari

Ompli el formulari i envieu-lo.