Author Avatar

AFA

0

Share post:

Hola famílies!

El proper dilluns 15 de setembre comencen de nou les classes. Donem la benvinguda a les noves famílies d’aquest curs 2014-2015 i us animem a participar de forma activa a la nostra AMYPA.

Us recordem que de cada curs ha de nomenar-se un/a delegat o delegada de curs. Aquest DELEGAT o DELEGADA DE CURS serà la persona de contacte directe amb l’AMYPA, de manera que al llarg del curs hi hagi una bona comunicació entre els pares i mares de cada curs amb l’associació.

Aprofiteu les reunions d’inici de curs amb els tutors i tutores, i escolliu la persona que us representarà. En cas que tingueu qualsevol dubte, o volgueu fer-nos alguna pregunta sobre el funcionament de l’AMYPA, estem a la vostra disponibilitat.

Animeu-vos! És necessari un delegat o delegada de cada per a cadascun dels cursos, des de P3 fins a 4art de l’ESO.

MOLT BON INICI DE CURS A TOTHOM!

lapices_vuelta_al_cole

MOLT BON ESTIU A TOTHOM!
Barcelona TV a la nostra Escola