Author Avatar

AFA

0

Share post:

Benvolgudes famílies,

Des de l’Amypa de l’Escola Mare de Déu del Coll us convidem a participar en la sessió formativa oberta a totes les mares i pares de l’Escola i organitzada per l’Ajuntament de Barcelona des del Centre per a Famílies amb Adolescents.

El nostre objectiu és poder oferir-vos assessorament i orientació amb professionals a través de la xerrada-col·loqui, en un espai que ens permeti l’escolta, l’intercanvi amb altres persones assistents, el plantejament de dificultats així com el poder trobar solucions.

Us demanem que feu la inscripció prèvia, a través de la delegada de vostre curs o enviant-nos un email a info@amypamdcoll.org. Moltes gràcies per la vostra assistència!!

Títol: GESTIÓ DEL TEMPS. CONCILIACIÓ FAMILIAR

Data: dimarts 23 de Gener de 2018

Hora: de 15h a 17h

Lloc: Biblioteca E.S.O.

gestio-del-temps-mdcoll

Activitats orientació acadèmica: Campanya In-Forma't!
Participació de l'AMyPA a la Marató de TV3